Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2025

Ε Επικαιρότητα

Με λαμπρότητα γιόρτασε η Κασσάνδρεια το Γενέσιον της Θεοτόκου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τίμησε σήμερα, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2025, η Κασσάνδρεια Χαλκιδικής το Γενέσιον της Θεοτόκου.

Επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων ήταν ο Ιερός Ναός Γενεσίου της Θεοτόκου, που χρονολογείται από το 1850, και αποτελεί ιστορικό πνευματικό κέντρο για την περιοχή.

Το πρωί τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του ιερού κλήρου, ενώ ακολούθησε περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας στους δρόμους της Κασσάνδρειας, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών. Στη Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος.

Στις εκδηλώσεις έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Κασσάνδρας κ. Ηρακλής Λειβαδιώτης, οι βουλευτές Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος και Απόστολος Πάνας, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και αρχών, καθώς και πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες που ήρθαν να τιμήσουν την Παναγία.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα