Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Αρναία Χαλκιδικής: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ συμπέθερων

Σοβαρό αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Αρναία, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Δύο άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία, συγγενείς εξ αγχιστείας (συμπέθεροι), ενεπλάκησαν σε βίαιη συμπλοκή έξω από την κατοικία του ενός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο.

Πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας μετέβη στο σπίτι του συμπέθερού του, όπου για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι, ξέσπασε έντονος καβγάς. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, χρησιμοποιήθηκε αιχμηρό αντικείμενο, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του νεότερου άνδρα. Ο τελευταίος φέρεται να προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη, γεγονός που οδήγησε και στον τραυματισμό του δεύτερου.

Μεταφορά στο νοσοκομείο και σύλληψη

Αμφότεροι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου. Εκεί ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου νοσηλεύονται. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Έρευνα από τις αρχές

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό.

Το συμβάν έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά περιστατικών ενδοοικογενειακής έντασης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της έγκαιρης παρέμβασης και της ειρηνικής επίλυσης διαφορών.

🎵 Την 1η Χειμερινή Χορωδιακή Συνάντηση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Κασσάνδρα» το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κασσάνδρειας. Πρόκειται μια γιορτή του χορωδιακού τραγουδιού που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν νέο πολιτιστικό θεσμό για τον τόπο.

🎭 Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Πλάτη με Πλάτη» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών, από τη Θεατρική Ομάδα «Περιέργων» του Συλλόγου «Παναγία Κορυφινή», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σούρλα.
Επόμενες παραστάσεις: 27/2, 28/2, 1/3, 5/3, 6/3, 7/3 και 8/3.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα