Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, αύριο Τρίτη 28 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές των Δήμων Κασσάνδρας και Νέας Προποντίδας, λόγω εργασιών συντήρησης και ενίσχυσης του δικτύου.
Αναλυτικό Πρόγραμμα Διακοπών:
1. Δήμος Κασσάνδρας (08:00 – 15:00)
- Ελάνη
- Σίβηρη
- Παραλία Φούρκας (έως και το χωριό της Καλάνδρας)
- Οικισμός Καθηγητών
- Πλυντήρια ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ
- Συνεργεία και βενζινάδικα μεταξύ Φούρκας και Καλάνδρας - Ποσειδίου.
2. Δήμος Νέας Προποντίδας (08:00 – 14:00)
- Άγιος Μάμας: Περιοχές Τσαΐρια, Κλιμάκιο Αεροπορίας, Παπά Αλώνι και Ξέκομμα.
Σημαντικές Επισημάνσεις:
- Καιρικές Συνθήκες: Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν μόνο εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες.
- Ασφάλεια: Για λόγους ασφαλείας, οι κάτοικοι καλούνται να μην προσεγγίζουν αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.
- Επαναφορά Ρεύματος: Η ηλεκτροδότηση ενδέχεται να αποκατασταθεί νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, εφόσον οι εργασίες ολοκληρωθούν ταχύτερα.
- Ηλεκτρικοί Κινητήρες: Όσοι διαθέτουν ηλεκτρικούς κινητήρες, παρακαλούνται να ελέγξουν την ορθή λειτουργία τους μετά την επαναφορά του ρεύματος.








