Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Δουμπιά του Δήμου Πολυγύρου, κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στην ευρύτερη περιοχή των Δουμπιών, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων προκειμένου να αποτραπεί η επέκτασή της.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 18 πυροσβέστες με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα, τα οποία επιχείρησαν στο σημείο μέχρι να τεθεί το μέτωπο υπό έλεγχο.
Οι δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή και μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, πραγματοποιώντας ελέγχους για τυχόν αναζωπυρώσεις και την πλήρη εξάλειψη κάθε ενεργής εστίας.
Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής συνέβαλε καθοριστικά στον γρήγορο περιορισμό της φωτιάς, χωρίς να αναφερθούν μέχρι στιγμής απειλές για κατοικημένες περιοχές.
Διαβάστε επίσης:








