Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026

Ε Επικαιρότητα

Βυθίστηκε σκάφος στη μαρίνα Σάνης

Το ερασιτεχνικό σκάφος ανελκύστηκε άμεσα με τη συνδρομή δύτη 

Ένα ερασιτεχνικό σκάφος βυθίστηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, ενώ βρισκόταν ελλιμενισμένο στη μαρίνα «ΣΑΝΗ» του Δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

Η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών ενημερώθηκε για το περιστατικό και στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Οι λιμενικοί εντόπισαν το σκάφος βυθισμένο κοντά στην προβλήτα όπου ήταν ελλιμενισμένο.

Ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε άμεσα και μερίμνησε για την ανέλκυση του σκάφους στην ξηρά με τη συνδρομή δύτη.

Παράλληλα, από τον αρμόδιο φορέα ελήφθησαν τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης για ενδεχόμενη θαλάσσια ρύπανση.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, έως τις 31 Αυγούστου 2026.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.