Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής της Ανακύκλωσης στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Στο πλαίσιο της βελτίωσης του εξοπλισμού Ανακύκλωσης, ο δήμος Ν. Προποντίδας τοποθέτησε 90 νέους μπλε κάδους ανακύκλωσης ικανοποιώντας αιτήματα επέκτασης του δικτύου των μπλε κάδων σε επιχειρήσεις, σε δημοτικές και τοπικές Κοινότητες, καθώς και σε παραλιακούς οικισμούς, που είχαν αυξημένες ανάγκες.

Επίσης επεκτάθηκε το δίκτυο των καμπανών γυαλιού κατά 8 κώδωνες γυαλιού σε νέες επιχειρήσεις και περιοχές.

Παράλληλα μέσα σε περίοδο 2 εβδομάδων, ειδικό κινητό συνεργείο επισκεύασε 158 υπάρχοντες κάδους, τοποθετώντας νέα καπάκια, ροδάκια, μηχανισμούς και μπράτζα στους προβληματικούς κάδους, καθιστώντας τους απόλυτα λειτουργικούς και πρακτικούς. 

 

Το συνεργείο αυτό επισκέφτηκε το δήμο Νέας Προποντίδας μετά από συστηματικές ενέργειες και οργανωμένη πίεση για την επίλυση της επί τόπου επισκευής των κάδων μας. 

 

Προσεχώς ο δήμος θα παραλάβει και 500 σακούλες ανακύκλωσης για τη διανομή σε νοικοκυριά, δημότες και πολίτες στο Δήμο μας. 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα