Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στο "μάτι" της κακοκαιρίας αύριο η Χαλκιδική

Επιδεινώνεται ο καιρός τις επόμενες ώρες και σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ισχυρά φαινόμενα θα πλήξουν τη χώρα και ιδιαίτερα περιοχές της Χαλκιδικής.

Οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα, Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, προβλέπεται για την Τρίτη από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι κατά τόπους στα βόρεια και ανατολικά τμήματα να ενταθούν και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά τα φαινόμενα θα επηρεάσουν, σύμφωνα με την έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως τα παράλια τμήματα), τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κάλεσε τους εμπλκεόμενους φορείς για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας.

Όπως φαίνεται και στο χάρτη πρόγνωσης, αύριο το πρωί Κασσάνδρα, Σιθωνία και Άγιο Όρος θα βρίσκονται στο "μάτι" της κακοκαιρίας.

χάρτης πρόγνωσης toukairou.com


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα