Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Σχολείο Γαλάτιστας - ΦΩΤΟ-

Τα εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και το δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Στέλιος Βαλιάνος και Κατερίνα Ζωγράφου, οι αντιδήμαρχοι Πολυγύρου, Χρήστος Βορδος και Γιάννης Σιμώνης,  η διευθύντρια Α΄θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, Ευτυχία Παπανικολάου, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Το 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Γαλάτιστας, που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία – Θράκη 2007-2013 με προϋπολογισμό συνολικής δημόσιας δαπάνης 3.270.000 ευρώ, είναι ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα. Το σχολείο ήδη λειτουργεί και ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης. Ενσωματώνει στους χώρους του όλες τις σχολικές δραστηριότητες και δίνει τη δυνατότητα να προσφερθούν αναβαθμισμένες συνθήκες εκπαίδευσης στους μικρούς μαθητές.

"Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των σχολικών κτιρίων. Προτάσσουμε την Παιδεία επειδή αποτελεί για κάθε άνθρωπο το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει να διασφαλίζεται ισότιμα για κάθε πολίτη, για κάθε νέα και νέο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

"Εγκαινιάζουμε άλλο ένα καινούριο σχολικό κτίριο στον Δήμο μας, ένα στολίδι, στο οποίο τα παιδιά μας καλούνται να εκπαιδευτούν και να καλλιεργηθούν. Ένα έργο που θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της παιδαγωγικής διαδικασίας" ανέφερε ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος.

halkidikinews.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα