Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τη Δευτέρα ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις σε Ν.Μουδανιά και Ν.Καλλικράτεια

Στο πλαίσιο κατασκευής του έργου “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων ιοδών στον οικισμό των Ν. Μουδανιών" επίκειται αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην οδό Αγίου Γεωργίου του οικισμού Ν. Μουδανιών σε όλο το μήκος της.

 

Αναλυτικότερα, πρόκειται να αποξηλωθεί η υπάρχουσα ασφαλτική στρώση και να καθαιρεθεί τμήμα της σκυροδετημένης υποδομής αυτής. Εν συνεχεία θα εφαρμοστεί η απαιτούμενη ασφαλτική στρώση. Η εν λόγω εργασία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Δευτέρα 18/09/2017.

Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών οι διασταυρώσεις θα αφεθούν ανοιχτές για να πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων από και προς την παραλιακή όδο, ενώ οι πινακίδες σήμανσης θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία εκτός του χώρου του έργου.

 

Επίσης, αναμένεται να ξεκινήσει ο αποκλεισμός τμήματος της οδού Τζαβούρα ώστε να εκτελεστούν οι εργασίες κατασκευής του οδοστρώματος από γρανιτοκυβόλιθο και ανάπλασης των πεζοδρομίων αυτού.

 

Μέχρι σήμερα, στη περιοχή του Ελαιώνα κατασκευάστηκε το μεγαλύτερο τμήμα των έργων αποχέτευσης ομβρίων ενώ συνεχίζεται η κατασκευή κρασπέδων και πεζοδρομίων καθώς και οδοστρωσίας με θραυστό υλικό.

 

Όσον αφορά την εξέλιξη κατασκευής του έργου :“ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ” η επανέναρξη των εργασίων αυτού εχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 18/9/2017. Οι εργασίες αφορούν την ανακατασκευή της οδού Κοττάκου απο το ύψος της οδού Οσίας Παρασκευής έως την οδό Μυκονιάτη καθώς και της δού Πιτσούλη απο το ύψος της οδού Χατζηαργυρού έως την οδοό Οσίας Παρασκευής. Στα όρια των οδών στις οποίες προβλέπονται οι ανωτέρω εργασίες θα υπάρχουν οι προβλεπόμενες πινακίδες σήμανσης ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα