Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έρχεται κακοκαιρία και στη Χαλκιδική - Τι δείχνουν οι χάρτες πρόγνωσης

Αλλάζει άρδην ο καιρός από τη Δευτέρα σε όλητ η χώρα και στη Χαλκιδική οι προγνώσεις δείχνουν ότι το κύμα κακοκαιρίας ξεκινά από το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες, κατά περιόδους έντονες. 

 

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυροί άνεμοι.

Πιο αναλυτικά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστεί η Χαλκιδική από το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε η κακοκαιρία θα επεκταθεί και στην ανατολική Μακεδονια, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

 

Την Τρίτη τα έντονα φαινόμενα φεύγουν πάνω από τη Χαλκιδική και θα πλήξουν τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας την Κρήτη και την ανατολική Μακεδονία.

Όπως προς  το βράδυ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν και πάλι την ανατολική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία -κυρίως τη Χαλκιδική, λένε οι μετεωρολόγοι-, τα υπόλοιπα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα τις Σποράδες.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την Τετάρτη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα