Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αρναία -ΦΩΤΟ-

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αρναία.

Η ημέρα ξεκίνησε με το Εωθινό. Η φιλαρμονική παιάνισε το πρωί στους δρόμους της κωμόπολης εμβατήρια και υψώθηκε η Σημαία μπροστά από το Δημαρχείο.

Στη συνέχεια τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού κ.κ. Θεοκλήτου.

Μετά τον πανηγυρικό που εκφώνησε εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Αρναίας και το πέρας της δοξολογίας, κλήρος και λαός κατευθύνθηκαν στο μνημείο των ηρώων όπου εψάλει η επιμνημόσυνος δέηση και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στην μνήμη των ένδοξων νεκρών μας.

Ακολούθησε παρέλαση από τους μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών μονάδων της Αρναίας, που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των συγκεντρωμένων.

Τον Δήμο Αριστοτέλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κωτάκης. Παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Διαμαντούδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής Στυλιανός Βαλιάνος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων ασφαλείας και των φορέων της Αρναίας, τέως Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου.

του Στέλιου Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα