Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το ίδρυμα Κότσιανου χορηγεί βραβεία σε μαθητές

Το ίδρυμα Στεφάνου Αθ. Κότσιανου και Καίτης Στεφ. Κότσιανου στο πλαίσιο της εκτέλεσης των σκοπών του αποφάσισε τη χορήγηση έξι βραβείων σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Πολυγύρου σχολ. έτους 2016-2017.


Τα βραβεία θα δοθούν σε 3 μαθητές Γυμνασίου και σε 3 μαθητές Λυκείου, οι οποίοι έχουν καταγωγή κατ΄αρχήν από τον Πολύγυρο και έπειτα από τη Χαλκιδική, έχουν γεννηθεί στη Χαλκιδική και έχουν διακριθεί για την κοσμιωτάτη διαγωγή τους και τις καλές επιδόσεις τους στα μαθήματα, ενώ έχουν και ανάγκη λόγω οικονομικής αδυναμίας.


Το ποσό που θα δοθεί στους δικαιούχους είναι 3.000 ευρώ συνολικά και ειδκότερα 500 ευρώ στον καθένα που θα επιλεγεί και θα δοθεί εφάπαξ.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι 20 Φεβρουαρίου 2018 να υποβάλλουν αίτηση στο Δημαρχείο Πολυγύρου, στο Γραφείο Περιουσίας μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1.    Πιστοποιητικό γέννησης, οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
2.    Έλεγχος επίδοσης σχολ. Έτους 2016-17
3.    Εκκαθαριστικό, Ε1 και Ε9 τελευταίο των γονέων τους
4.    Φωτοαντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού στο οποίο θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου μαθητή ή των γονέων του.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα