Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021

Ε Επικαιρότητα

Αναβαθμίζονται τα δίκτυα ύδρευσης στους δήμους Κασσάνδρας και Ν.Προποντίδας

Στην αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών θα προχωρήσουν οι δήμοι Ν.Προποντίδας και Κασσάνδρας μετά από σχετική χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος του ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη) του ΕΣΑΠ 2014-2020.

 

Στόχος του προγράμματος του ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη) του ΕΣΑΠ 2014-2020 είναι η διασφάλιση ης ορθολογικής διαχείρισης των υδατικών πόρων της χώρας, καθώς και η βελτίωση της ποιότητας και της επάρκειας των αποθεμάτων με ταυτόχρονη μείωση των διαρροών.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, στον Νομό Χαλκιδικής χρηματοδοτούνται οι εξής Δήμοι:

- Δήμος Ν. Προποντίδας με ποσό €1.499.468,21 (για το έργο «εγκατάσταση συστημάτων τηλεμετρίας και αυτοματισμού στα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού και ελέγχου διαρροών στα εσωτερικά δίκτυα των Τ.Δ. της Δ.Ε. Μουδανιών»)

- Δήμος Κασσάνδρας με ποσό €1.199.400,00 (για το έργο «επέκταση συστήματος τηλελέγχου, τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών δικτύων ύδρευσης του Δήμου Κασσάνδρας στη Δ.Ε. Παλλήνης»)

 

Τα ζωτικής σημασίας έργα αυτά, θα βάλουν τέλος σε χρόνια προβλήματα διαχείρισης υδάτων, εκσυγχρονίζοντας τα δίκτυα και διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς και την περιβαλλοντική ισορροπία.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα