Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου: «Πάσα στα θρανία»

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου επιλέγει να συμμετέχει στο πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» που είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και εκπονείται από την Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου.


Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου την Πέμπτη 22-02-2018 στις 11:00 π.μ. στον αύλειο χώρο. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα φιλοξενηθούν Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και διακεκριμένοι προπονητές, για να μιλήσουν στα παιδιά για το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις άλλες ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέτει ως πρωταρχικούς στόχους του προγράμματος «Πάσα στα θρανία», τη σωστή ποδοσφαιρική εκπαίδευση εντός κι εκτός σχολικού περιβάλλοντος, τη μετάδοση των ευγενών αξιών του ποδοσφαίρου και την αγαστή συνεργασία της Ομοσπονδίας με τους αρμόδιους φορείς και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας προς όφελος του παιχνιδιού και της κοινωνίας.

Το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου είναι πάντα ανοικτό στην κοινωνία και σε συνεργασία με φορείς που προάγουν δράσεις  παιδαγωγικά ωφέλιμες, δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει το πρόγραμμα ώστε να έχει την επιτυχία που πρέπει.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα