Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μανώλης Μπέης: "Αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης"

Με γραπτή δήλωσή του στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ν.Προποντίδας, ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, Μανώλης Μπέης, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. "Κρίνω πως δεν μπορώ να έχω πλέον καμμία ηθική και πολιτική δέσμευση με την συγκεκριμένη παράταξη, έτσι λοιπόν αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος" αναφέρει ο κ.Μπέης στη δήλωσή του.

 

"Δήλωση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Κυρία Πρόεδρε

Η εντολή των συμπολιτών μας, η οποία με ανέδειξε Δημοτικό Σύμβουλο στις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαίου του 2014 (προσφέροντάς μου ταυτόχρονα την πρώτη θέση μεταξύ των Συμβούλων της πλειοψηφίας) υπήρξε για μένα μεγάλη τιμή.
Εργάσθηκα σκληρά, συστηματικά και μεθοδικά επί τριετία από το αξίωμα του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού προσπαθώντας για το καλύτερο, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια το αντικειμενικά ορθό. Οι Δημότες αποτελούν τον αδέκαστο και αυστηρό κριτή όλων μας.
Σήμερα διαπιστώνω πως η συνολική πορεία της Δημοτικής Αρχής ελάχιστη σχέση έχει με τις δικές μου αρχές, το δε πνεύμα συνεργασίας είναι ανύπαρκτο .Για να επιλυθούν τα προβλήματα απαιτείται συνεννόηση, συναίνεση και συνεργασία που θα βασίζονται στην ειλικρίνεια και τον αλληλοσεβασμό, ο δε πολιτικός λόγος όλων μας οφείλει να σέβεται τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας. Πόσα θα μπορούσε κανείς να περιμένει όταν επικρατούν ο φατριασμός,η αχαριστία και η αγνωμοσύνη, η συστηματική υπονόμευση, η περιθωριοποίηση σειράς αξιόλογων στελεχών, η φίμωση κάθε αντίθετης φωνής, η επιπόλαια και επιδερμική θεώρηση των πάντων, η κατάργηση του διαλόγου, η αλαζονεία.
Επιτέλους το " δημαρχοκεντρικό " σύστημα διοίκησης των Δήμων θεσμοθετήθηκε με στόχο την δημιουργία ισχυρών διοικήσεων μέσα όμως από ανοικτές διαδικασίες και ευρύτατη συμμετοχή και όχι με στόχο την "στέψη" απόλυτων τοπικών αρχόντων .
Ομως εκπτώσεις στις αξίες δεν γίνονται, η δε αξιοπρέπεια όλων μας παραμένει αδιαπραγμάτευτη. Κρίνω λοιπόν πως δεν μπορώ να έχω πλέον καμμία ηθική και πολιτική δέσμευση με την συγκεκριμένη παράταξη, έτσι λοιπόν αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Μετά τιμής

Μπέης Εμμανουήλ
Δημοτικός Σύμβουλος"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα