Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο Γιώργος Βαγιωνάς

Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βαγιωνάς. Ο βουλευτής της ΝΔ ένιωσε δυσφορία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την οποία ολοκλήρωσε με δυσκολία. Μετά την ομιλία του στη Βουλή, ο κ. Βαγιωνάς μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής. Ο κ. Βαγιωνάς είναι γιατρός με ειδικότητα ειδικός παθολόγος-νεφρολόγος.


Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.
Στο κτίριο της Βουλής έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μεταφέρει τον Γιώργο Βαγιωνά σε νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Γιώργου Βαγιωνά στη συζήτηση για την νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης στη Βουλή, όπου ο βουλευτής της ΝΔ ακούγεται να μιλά με δυσκολία:

πηγή:protothema.gr


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.