Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στις Βρυξέλλες

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Επίσημη επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο πρόεδρος, Γιάννης Κουφίδης, και η Οικ. Επόπτρια, Αναστασία Χαλκιά.

 

Η διοργάνωση των επαφών έγινε με την επιμέλεια του κ. Ηλία Ιορδανίδη, Στελέχους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Τα Στελέχη του Επιμελητηρίου συναντήθηκαν με τον επικεφαλής εκπρόσωπο τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Μαργαρίτη Σχοινά, τον κ. Γιάννη Λατούδη, συνεργάτη της Επιτρόπου για την Περιφερειακή Πολιτική, Κορίνας Κρέτσου, την εκπρόσωπο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στις Βρυξέλλες, Ειρήνη Κωνσταντινίδου, το στέλεχος του εκτελεστικού οργανισμού για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Συμεών Τικφέση, τον οικονομικό και εμπορικό ακόλουθο της Ελλάδας στο Βέλγιο, Αναστάσιο Παπαθωμά, την εκπρόσωπο της GAIA Επιχειρείν στoν Eυρωπαϊκό Οργανισμό Αγροτικών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων Copa-Cogeca, Έλλη Τσιφόρου, εκπροσώπους Ισπανικών, Ιταλικών, Μολδαβικών, Σερβικών, Κυπριακών, Βελγικών και Γερμανικών Επιμελητηρίων και επιχειρηματικών φορέων.

 

Στόχος όλων των επαφών ήταν η ανάπτυξη δράσεων, συνεργειών, συνεργασιών και προγραμμάτων, πάντα προς όφελος του τόπου μας, πάντα προς όφελος του Χαλκιδικιώτη επιχειρηματία.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα