Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό 59χρονου ψαρά στο Σιγγιτικό κόλπο

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό Σώμα για τον εντοπισμό ενός 59χρονου ψαρά, ο οποίος πήρε για ψάρεμα χθες το βράδυ με το αλιευτικό του σκάφος «Παντοκράτωρ» και μέχρι τώρα αγνοούνται τα ίχνη του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο 59χρονος ξεκίνησε από την Τρυπητή και μίλησε τελευταία φορά με τους οικείους του χθες το βράδυ. Το στίγμα του τότε ήταν στην περιοχή ανοιχτά του Καλαμιτσίου. Ωστόσο, από τότε δεν υπήρξε επικοινωνία και σήμερα το πρωί γύρω στις 11 οι οικείοι του δήλωσαν ότι αγνοείται.

 

Στον θάλαμο επιχειρήσεων του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) σήμανε συναγερμός και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες στον Σιγγιτικό Κόλπο, νότια της Σιθωνίας και του Αγίου Όρους.

 

Αυτήν την ώρα και παρά το ότι οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή,  στις έρευνες συμμετέχουν πέντε πλωτά του Λιμενικού, ένα ναυαγωσωστικό και ένα αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας.

Στις έρευνες που διεξάγονται και στην περιοχή της Σιθωνίας συμμετέχουν επίσης μέλη του παραρτήματος Χαλκιδικής της ΕΟΔ, μέλη του ΟΦΚΑΘ  Βάση Ετοιμότητας Σάρτης και μέλη της Ομάδας Εθελοντών Δραγουντέλι.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα