Επικαιρότητα

Ουρανούπολη: Κινδύνεψαν οδηγοί από τα βράχια στο δρόμο "καρμανιόλα" -ΦΩΤΟ-

Το “χάρο με τα μάτια τους” είδαν τα ξημερώματα οδηγοί από την Ουρανούπολη, όταν στο οδικό δίκτυο Τρυπητή- Ουρανούπολη, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, έπεσαν βράχοι και χώματα από τα πρανή του δρόμου. 

 

Ο δρόμος έχει κριθεί άκρως επικίνδυνος και απαιτούνται άμεσα παρεμβάσεις από την Περιφέρεια.  

 

«Κάθε μέρα που περνάει μάς πάνε από αύριο σε αύριο. Χθες το βράδυ έκανε μεγάλο κακό στην περιοχή μας και από την πτώση των βράχων κινδύνεψαν άνθρωποι. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα» λένε οι κάτοικοι στο halkidikinews.gr

Το πρωί ο Δήμος Αριστοτέλη, αν και αναρμόδιος, αναγκάστηκε να καθαρίσει το δρόμο με μηχάνημα.

 

Οι βράχοι ακόμα κρέμονται και ο δρόμος σε πολλά σημεία είναι γεμάτος λάσπη και επικίνδυνος. Κάτοικοι και επαγγελματίες εκφράζουν φόβους, πως αν ξαναβρέξει η κατάσταση θα επιδεινωθεί. 

 

Ζητούν να γίνουν άμεσα οι παρεμβάσεις που απαιτούνται στο δρόμο Ττρυπητής – Ουρανούπολης, καθώς λόγω του Πάσχα χιλιάδες επισκέπτες θα περάσουν για την Ουρανούπολη και το Άγιο Όρος.

 

halkidikinews.gr


💃 Η μεγάλη Συναυλία από το Κέντρο Τέχνης "Σύνθεση" σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φάρος" των Νέων Μουδανιών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9 το ρβάδυ, στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών για "να δώσει ένα χέρι βοηθείας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο".
Μια βραδιά γεμάτη Μουσική και Χορό όπου μαθητές του Κέντρου Τέχνης "Σύνθεση" θα παίξουν και θα χορέψουν για τα παιδιά που δίνουν μια άνιση μάχη για τη ζωή.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.