Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Δεντροφύτευση στο Δημοτικό Σχολείο της Ολύνθου

Η σχολική χρονιά τελειώνει και οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου θέλησαν να αφήσουν το «αποτύπωμά τους» στο Σχολείο τους.

 

Διάλεξαν ένα χώρο στο πίσω μέρος της αυλής και έσπειραν οπωροφόρα δέντρα τα οποία υιοθέτησαν.

Ροδιές, βερικοκιές, κερασιά, μηλιά, συκιά και μία κυδωνιά στολίζουν το πίσω μέρος της αυλής, καθώς και μία πορτοκαλιά που την φύτεψαν στην είσοδο του Σχολείου. Έκαναν δίκτυο ποτίσματος και με την φροντίδα των μαθητών είναι βέβαιο ότι θα μεγαλώσουν και θα είναι σημείο αναφοράς της τάξης τους.

Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Αυγέρης παρών και βοήθησε στην σπορά των δέντρων, ενώ χάρισε δύο ροδιές και μία συκιά.

Η αγάπη και η όρεξη που είχαν στο ξεκίνημα θέλουμε να συνεχιστεί και να τους συντροφεύει σε όλη τους την ζωή.

 

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.