Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Καθαρισμός ακτής και βυθού στη Ν. Φώκαια -ΦΩΤΟ-

Με τον καθαρισμό ακτής και βυθού στη Ν. Φώκαια ολοκληρώθηκε η πιλοτική δράση που υλοποίησε φέτος ο δήμος Κασσάνδρας σε συνεργασία με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και τα μέλη της ΕΟΔ από τη Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας. 

 Προηγήθηκαν οι ακτές της Σίβηρης και του Πευκοχωρίου, ενώ από το πρωί της Τετάρτης, σειρά είχε η Ν. Φώκαια. Οι εθελοντές δύτες ανέλαβαν να καθαρίσουν το βυθό της θάλασσας από όπου ανέσυραν σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα προερχόμενα κυρίως από σκάφη. 

 Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Ν. Φώκαιας βοήθησαν με τη σειρά τους στον καθαρισμό της ακτής φροντίζοντας να αφήσουν μια καθαρή παραλία για τους λουόμενους.

  «Στόχος της δράσης, φέτος, στο δήμο μας είναι η ανάδειξη της σημασίας της καθαρής παραλίας. Είναι ένα μήνυμα να προσέχουμε λίγο περισσότερο τα πράγματα που δεν βλέπουμε. Να μην τα κρύβουμε κάτω από το χαλί της θάλασσας», δήλωσε ο δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης.

 

 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα