Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χανιώτη: Χωρίς νερό από το Σάββατο

Το νερό νεράκι είπαν οι κάτοικοι της Χανιώτης το Σαββατοκύριακo, καθώς από το Σάββατο το πρωί μια βλάβη στις γεωτρήσεις που τροφοδοτούν το χωριό "στέγνωσε" τα νοικοκυριά. 

 

"Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι κάηκαν ταυτόχρονα οι αντλίες και στις 3 γεωτρήσεις του χωριού που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία" σχολίασε στο halkidikinews.gr ο αντιδήμαρχος Κασσάνδρας, Θωμάς Κοντός. 

 

Χιλιάδες κάτοικοι και τουρίστες πάντως έμειναν χωρίς νερό, και σήμερα Δευτέρα που ο Δήμος περίμενε τον εργολάβο να αποκαταστήσει το πρόβλημα, αυτό δεν έγινε. Ο Δήμος Κασσάνδρας αναγκάστηκε να κουβαλάει νερό με βυτία μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας για να εξυπηρετηθούν τα ξενοδοχεία της περιοχής που έχουν πελάτες.

 

" Είμαστε τρεις μέρες στη Χανιώτη χωρίς νερό. Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο, να λειτουργήσουμε τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων και γενικά να εξυπηρετηθούμε" λένε οι κάτοικοι στο halkidikinews.gr.

 

Ο κ. Κοντός εξήγησε ότι η βλάβη ήταν πολύ σοβαρή. "Είχαμε ζημιά και στα τρία υποβρύχια των γεωτρήσεων. Αύριο όπως από νωρίς το πρωί θα ξεκινήσει η αποκατάσταση των βλαβών και πιστεύουμε ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει επανέλθει το νερό σε όλα τα νοικοκυριά της Χανιώτης" ανέφερε. 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα