Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Σιθωνία επιστρέφει στην κανονικότητα μετά τη θεομηνία

Σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής έχουν επιστρέψει οι Κοινότητες Νικήτης, Αγίου Νικολάου και Μεταγγιτσίου μετά τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις περιοχές του Δήμου Σιθωνίας την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.

 

Μόλις τρεις μέρες μετά τη θεομηνία έχουν αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους οι ζημίες στις υποδομές των οικισμών και η Σιθωνία είναι πλέον έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες.

 

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, με δήλωση του εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην εθελοντική ομάδα ΟΠΕΑΝ, στους εθελοντές του Δήμου, στους ιδιώτες, στους επιχειρηματίες και στους υπαλλήλους του Δήμου, που συντονισμένα και σε συνεργασία, συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να επιτευχθεί η ομαλότητα και να επανέλθουν οι φυσιολογικοί ρυθμοί στην τοπική κοινωνία μετά τις απρόβλεπτες συνέπειες που προξένησε η θεομηνία.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα