Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε το γραφείο Τουριστικής Προβολής Κασσάνδρας στη Νέα Φώκαια

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής απέκτησε το "σπίτι" της.  Στο χώρο του Βυζαντινού Πύργου Ν.Φώκαιας,ο Δήμος Κασσάνδρας βάζει τη δική του σφραγίδα για τον τουρισμό της περιοχής προβάλλοντας κάθε τι που ενδιαφέρει τους επισκέπτες.

Την Παρασκευή το απόγευμα τελέστηκε αγιασμός του γραφείου από το Μητροπολίτη Κασσανδρείας, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Βασιλης Κυρίτσης, η βουλευτής Χαλκιδικής, Σωτηρία Βλάχου, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος και άλλοι επίσημοι. 

Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου υπογράμμισε ότι ένα όραμα πραγματοποιείται μέσα από τη λειτουργία του Γραφείου Τουριστικής Προβολής, καθότι στεγάζεται δίπλα σε ένα μνημείο του τόπου και θα μπορεί παράλληλα να παρέχει και πληροφορίες για το τουριστικό προϊόν της Κασσάνδρας. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα