Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προσάραξη σκάφους στο Παλιούρι

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για προσάραξη του Ι/Φ-Α/Ψ “AQUA” σημαίας Δημοκρατία Κροατίας, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή λιμανάκι Αγ.Νικολάου στο Παλιούρι.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, από ξηράς αναχώρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΛΤ, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκαν προς παροχή συνδρομής το Τ/Χ “ΛΟΥΝΤΜΙΛΑ” Τ.Ν.Μ. 107 και τα Α/Κ “ΜΑΡΙΑ” Ν.Ν.Μ. 19 και “ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” Ν.Θ. 1544.

Το “AQUA” αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του “ΛΟΥΝΤΜΙΛΑ” και συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέπλευσε με ιδία μέσα στο λιμένα της Νέας Φώκαιας, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια. 

Από το  Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα