Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Διάσωση 13 τουριστών από τα Δρένια, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος

Χθες το απόγευμα σήμανε συναγερμός στη Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς 13 αλλοδαποί τουρίστες εγκλωβιίστηκαν στις νησίδες Δρένια, λόγω αιφνίδιας  κακοκαιρίας.

Οι τουρίστες είχαν μεταβεί εκεί με δύο ερασιτεχνικά σκάφη και από τη μεγάλη θαλασσοταραχή ήταν αδύνατο να γυρίσουν πίσω στην Ουρανούπολη.      

                              

Στην περιοχή έσπευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ'' Ν.Ι. 221 όπου εντόπισε και περισυνέλεξε δεκατρία συνολικά άτομα, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος, ενώ περισυνέλεξε επιπλέον οκτώ άτομα που παρευρισκόταν στην  παραλία.

🏛️ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Μάμα την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί και στις 17:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Ε.ΠΟ.Κ.Α.Μ., διοργανώνει το 16ο Φεστιβάλ Παιδικών & Εφηβικών Χορευτικών Ομάδων.
Παιδικές και εφηβικές χορευτικές ομάδες θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, μεταφέροντάς στο κοινό το κέφι και την ομορφιά της ελληνικής παράδοσης.
Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας και της Ε.ΠΟ.Κ.Α.Μ. Α.Ε.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα