Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Εικόνες από τη φωτιά στην Αγία Παρασκευή

Η Χαλκιδική βρίσκεται σήμερα και αύριο στο κόκκινο για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, γι΄αυτό και μόλις έγινε γνωστό ότι ξέσπασε φωτιά στην Αγία Παρασκευή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση.

Εκτός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έσπευσαν στη φωτιά εκπρόσωποι του Δήμου, ιδιώτες και εθελοντές, προκειμένου να συμβάλλουν στην κατάσβεση και να αποσοβήσουν επέκταση της φωτιάς. 

Εξάλλου οι κάτοικοι της περιοχής είχαν ζήσει από κοντά τον εφιάλτη των πυρκαγιών το 2006. Ευτυχώς με τη συνδρομή όλων σήμερα η πυρκαγιά κατασβέστηκε έγκαιρα. 

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.