Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ν. Μαρμαρά -ΦΩΤΟ-

Τη ζωή της έχασε μια 26χρονη κοπέλα σε τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 10.45 το πρωί στο Ν. Μαρμαρά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος, κινούμενο από το Πόρτο Καρράς προς Ν.Μαρμαρά και είχε συνοδηγό την κοπέλα  συγκρούστηκε, στο ύψος του Μασούτη, πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα που οδηγούσε μια 48χρονη γυναίκα από το Ν. Μαρμαρά.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της η 26χρονη συνοδηγός και να τραυματιστούν σοβαρά οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων.

 

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του ΑΤ Αγίου Νικολάου και όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ν.Μαρμαρά για να απεγκλωβίσουν τα άτομα και απομακρύνουν τα οχήματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr τα δύο νεαρά παιδιά εργάζονταν το προηγούμενο διάστημα στο Πόρτο Καρράς και σήμερα ήταν η τελευταία τους μέρα στη δουλειά, πήραν τα χαρτιά τους και επέστρεφαν στα σπίτια τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα