Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Σιθωνίας ζητεί να κηρυχθούν Σάρτη και Συκιά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Δήμος Σιθωνίας με έγγραφό του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε να κηρυχθούν οι Κοινότητες Σάρτης και Συκιάς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφορά στην αντιμετώπιση και διαχείριση των συνεπειών της πυρκαγιάς στην πληγείσα περιοχή.

"Πανέτοιμος για την εκκένωση του οικισμού της Σάρτης είναι ο κρατικός μηχανισμός" δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος βρίσκεται στον οικισμό από το μεσημέρι και δηλώνει ότι θα παραμείνει εκεί μέχρι να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο.

 

Οι κάτοικοι βρίσκονται στον δρόμο και παρακολουθούν την εξέλιξη της φωτιάς. Τα σχολεία έχουν εκκενωθεί από το πρωί, ενώ όλοι οι κάτοικοι έχουν ενημερωθεί ότι εάν χρειαστεί εκκένωση, θα πρέπει να συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία του χωριού και να απομακρυνθούν με πλοιάρια δια θαλάσσης.

 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα