Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ολυμπιάδα: Διάσωση κυνηγετικού σκύλου από Πυροσβέστες -ΦΩΤΟ-

Ένας κυνηγετικός σκύλος σώθηκε από θαύμα στην Ολυμπιάδα, καθώς άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταγείρων Ακάνθου τον έβγαλαν από ένα πηγάδι που είχε πέσει!

 

Ο σκύλος εξαφανίστηκε χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια του κυνηγιού και ο ιδιοκτήτης του τον αναζητούσε μάταια. Τελικά  εντοπίστηκε τραυματισμένος από το GPS στο περιλαίμιο που φορούσε μέσα σε πηγάδι βάθους 30 μέτρων εγκλωβισμένος και στην περιοχή "Πηγάδια" μεταξύ Ολυμπιάδας - Βαρβάρας.

 

Ο υποπυραγός Γεώργιος – Νικόλαος Αναγνωστάκος, που κατέβηκε στο πηγάδι και έβγαλε το σκύλο, σχολίασε στο facebook: 

«Στην περιοχή "Πηγάδια" μεταξύ Ολυμπιάδας - Βαρβάρας κληθήκαμε για απεγκλωβισμό σκύλου ο όποιος έπεσε σε πηγάδι από τα Αρχαία Μεταλλεία βάθους 30 μέτρων... Κάποιοι είπαν: Έλα μωρέ σκύλος είναι αφήστε τον, είναι επικίνδυνο... Ήταν εκεί από χθες με σπασμένο πόδι και αρκετά χτυπημένος από την πτώση... ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ... Η πληρωμή μου; Αυτό το ανεκτίμητο φιλί... Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου και το κλιμάκιο Σταυρού για την συνδρομή στην επιχείρηση! Δύσκολη αλλά πολύ ξεχωριστή διάσωση και συμβάντα που σε κάνουν να αγαπάς κι άλλο τη δουλειά σου!»

με πληροφορίες από το zoosos.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα