Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Χιονίζει από το πρωί στην κεντρική και βόρεια Χαλκιδική

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, η «Υπατία», επηρεάζει από το πρωί περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης.

Από τον Πολύγυρο και την Αρναία χιονίζει, ενώ και σε νοτιότερες περιοχές σημειώθηκαν χιονοπτώσεις, όπως στο Μεταγγίτσι. Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής δεν λειτουργούν σήμερα από τις 11.00 το πρωί μέχρι το πέρας λειτουργίας τους, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης.

Στο μεταξύ, λόγω της επιδείνωσης του καιρού έγινε διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων σε όλο τον Δήμο Πολυγύρου.

Αλυσίδες χρειάζονται:

▪ στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) από Παλαιόκαστρο έως Αρναία
▪  στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδος
▪  στη δασική οδό Πολυγύρου - Ταξιάρχη
▪ στην επαρχιακή οδό Μεταμόρφωσης - Μεταγγιτσίου
▪  σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου του Αγίου Όρους

 

 

 

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα