Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στη Χαλκιδική

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Κ. Μακεδονία και στη Χαλκιδική που στηρίζει το ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει η κομματική οργάνωση Κεντρικής Μακεδονάις του ΚΚΕ, «πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων». 

 

Οι υποψήφιοι στη Χαλκιδική είναι:

 

Υποψήφια Δήμαρχος Πολυγύρου

Αγγελική Χριστιανού

Συνταξιούχος νηπιαγωγός, 60 ετών. Πτυχιούχος της σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης. Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Χαλκιδικής.  Δημοτική Σύμβουλος στον δήμο Πολυγύρου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη

Κυριάκος Παρθενιάδης

Οικονομολόγος, 26 ετών. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα «Logistics και Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού» του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Στο πανεπιστήμιο δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα και για 4 χρόνια ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών της σχολής του. Είναι γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Κασσάνδρας

Πρόδρομος Ποτίογλου

Αγρότης, 59 ετών. Εργάστηκε ως ναυτεργάτης στη Γερμανία και σήμερα ασχολείται με τη μελισσοκομία.  Δημοτικός στον Δήμο Κασσάνδρας.

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας

Παναγιώτης Κολογκούνης

Αγρότης, 25 ετών. Σπουδαστής στο τμήμα Επισκευής και Συντήρησης Γεωργικών Μηχανημάτων. Δραστηριοποιήθηκε στο αγροτικό κίνημα.

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας

Παντελής Λάζαρος

Αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο επισιτισμού-τουρισμού, 30 ετών. Έχει σπουδάσει στο Δ.ΙΕΚ Επανομής Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων. Διατέλεσε πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ. Είναι μέλος του Συλλόγου Τουριστικών καταλυμάτων Σάρτης. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα