Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας επισκέφθηκε τις Αγροτικές Φυλακές

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης και ο Αντιδήμαρχος, Αλκιβιάδης Φτίκας, επισκέφτηκαν το σωφρονιστικό κατάστημα των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, προκειμένου να ενημερωθούν από το Διευθυντή των φυλάκων, Δημήτρη Αποστολάκη και τον Διοικητή της εξωτερικής φρουράς για το περιστατικό που συνέβη την Τρίτη 8/1/19 στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία.

Με αφορμή, το περιστατικό του τραυματισμού 2 σωφρονιστικών υπάλληλων συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις φυλακές και τους υπαλλήλους της φυλακής .

Τόσο ο δήμαρχος,όσο και ο αντιδήμαρχος έδειξαν αυξημένο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής στην αναγκαιότητα της ομαλής λειτουργίας του καταστήματος,ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση,στους υπαλλήλους αλλά σαν αιχμή του δόρατος προέβαλλαν την ασφάλεια δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής .

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα