Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Κοπή πίτας στο Επιμελητήριο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αγιασμός πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου και κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιάννης Κουφίδης, ευχήθηκε για ένα ευτυχές και δημιουργικό νέο έτος, με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην δύσκολη οικονομική αλλά και πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρας μας, δίνοντας την ευχή να μπορέσει να τις ξεπεράσει και να ανταπεξέλθει . Ως εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου, ευχήθηκε σε όλους τους επαγγελματίες, δύναμη για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να συνεχίσουν το «επιχειρείν», καθώς και κέρδη από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου , Βαρβάρα Μαυροφρύδη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν την επιχειρηματικότητα του νομού.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα