Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίων Χαλκιδικής και Πιερίας

Με γνώμονα τους κοινούς στόχους και το όραμα και με βασικό σκοπό την προώθηση δράσεων μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων Χαλκιδικής και Πιερίας, υπογράφτηκε το Σύμφωνο Συνεργασίας από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γιάννη Κουφίδη.

 

Το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων, αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των οικονομικών, τεχνολογικών, πολιτιστικών και ανθρωπίνων σχέσεων και στην ίδρυση Παρατηρητηρίου Τουρισμού που θα συγκεντρώνει και θα επεξεργάζεται στοιχεία των επισκεπτών των δύο Νομών.

Με αφορμή την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης, τόνισε ότι είναι μια σημαντική μέρα για τις διοικήσεις των δύο επιμελητηρίων κι αυτό γιατί το «επιχειρείν» ενοποιεί τις δυνάμεις του μέσα από τέτοιες συνέργειες και συνεργασίες. Συμβάλλει επιπλέον στην ανάληψη κοινών επιχειρηματικών δράσεων που μόνο όφελος θα αποκομίσουν οι επιχειρήσεις και η κοινωνία των δύο τουριστικών νομών της Κεντρικής Μακεδονίας .

 

Στην υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας παραβρέθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής , οι δύο Αντιπρόεδροί του Χούτας Στέλιος και Κρημνιανιώτης Δημήτρης, καθώς και τα μέλη του, Παπαγιάννης Χρήστος και Ρούζιος Χρήστος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα