Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανάστατο το Πυροσβεστικό Σώμα στην Βόρεια Ελλάδα, μετά τις κρίσεις

Έντονη ανησυχία έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Πυροσβεστικής στην Βόρεια Ελλάδα και ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη έπειτα από τις πρόσφατες κρίσεις

 

Σε αυτές αποστρατεύτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες δύο έμπειροι ανώτεροι αξιωματικοί από την Βόρεια Ελλάδα με θητεία και σημαντικές επιτυχίες στην κατάσβεση πυρκαγιών ακόμα και σε χρονιές σαν την περισυνή όπου σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν εκατοντάδες εστίες με ελάχιστες απώλειες σε δασική έκταση. Πρόκειται για τον Περιφερειακό διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας Εμμ. Τσολάκη και τον διοικητή της 2ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχο Δ. Σημιτζή.

 

Την απογοήτευση των πυροσβεστών  από αυτές τις αποστρατεύσεις διαδέχεται η ανησυχία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τους δύο έμπειρους και επιτυχημένους επιχειρησιακά αξιωματικούς διαδέχονται δύο νεπροχθέντες ταξίαρχοι με θητεία σε διοικήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την Βόρεια Ελλάδα . Η πλειοψηφία των Πυροσβεστών στην Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη φοβούνται ότι οι νέοι διοικητές δεν έχουν καμία γνώση του τομέα επιχειρησιακης δράσης που αναλαμβάνουν , αλλά και των ιδιαίτερων προβλημάτων του σώματος στην Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη.

πηγή: seleo.grπυ


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα