Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η διοίκηση του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής επισκέφτηκαν μέλη της διοίκησης του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης, όπου είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του, Ιωάννη Κουφίδη. 

 

Κεντρικό θέμα της επίσκεψης της αντιπροσωπείας του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου,  που αποτελούνταν από τους Σαραντόπουλο Χρήστο Πρόεδρο, PASQUALINO LEMBO Α’ Αντιπρόεδρο και Marco Della Puppa Γενικό Γραμματέα, ήταν η επέκταση της ήδη υπάρχουσας πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων -όπου το επιμελητήριο της Χαλκιδικής είναι από 5ετίας τουλάχιστον μέλος στο Ελληνο - Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης-, και σε άλλους τομείς.

 

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η συνεργασία μπορεί να περιλαμβάνει την από κοινού συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις, καθώς και την κοινή υποβολή προτάσεών τους σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Πρόταση της διοίκησης του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου, και ως επισφράγιση της εξαίρετης συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων , ήταν η υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προοπτική ανάπτυξης συνεργασιών στον αγροδιατροφικό τομέα και στη διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων , τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ιταλία, που να προβάλλονται τα προϊόντα του πρωτογενή τομέα της Χαλκιδικής.

Τα μέλη της διοίκησης του Ελληνο ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συνόδευε και ο ειδικός σύμβουλός του, Γιώργος Παλισίδης.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα