Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Ε Επικαιρότητα

Ο Αστέριος Ζωγράφος εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Πολυγύρου

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ο νυν δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Πολυγύρου. 

Ο κ,. Ζωγράφος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συστράτευση χωρίς διακρίσεις και κομματικά στεγανά,  στον οποιοδήποτε έχει όραμα για τον τόπο αλλά κι διάθεση για δουλειά.

 

Ο κ. Ζωγράφος αναφέρει: 

 

" Ήταν το 2010 όταν καλοί φίλοι και συνεργάτες με προέτρεψαν και με παρότρυναν να θέσω υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Δήμου Πολυγύρου, χαράσσοντας μια ρότα προς γνώριμους μεν τόπους αλλά από νέα μονοπάτια. Εννέα χρόνια μετά στην αποστολή μας προστέθηκαν νέοι άνθρωποι στηρίζοντας και συμβάλλοντας στην πραγμάτωση του αρχικού οράματος που με οδήγησε στην ανάληψη αυτής θέσης. Σε αυτά τα χρόνια η υλοποίηση μίας σειράς σημαντικών έργων, τόσο τεχνικής όσο πολιτιστικής και κοινωνικής υποδομής, ανέδειξαν το Δήμο μας πρώτο σε όλη την Ελλάδα και συνετέλεσαν στην σταδιακή πρόοδο του . αλλάζοντας τη φυσιογνωμία του.

 

Νιώθω ότι με τους συνεργάτες μου, έχω συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του Δήμου μας, έτσι ώστε αυτός να γίνει ένας σύγχρονος και ποιοτικός Δήμος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους αντίστοιχούς του. Η αλήθεια είναι όμως, ότι δεν έχω τελειώσει ακόμη. Από τη μια υπάρχουν έργα σε εξέλιξη κι από την άλλη οι προκλήσεις υλοποίησης νέων έργων για το μέλλον είναι έντονες κι επιτακτικές.

 

Με αυτές τις σκέψεις κατά νου αποφάσισα να ζητήσω εκ νέου την ανανέωση της εντολής σας για τη διοίκηση του Δήμου Πολυγύρου. Έναν Δήμο που με αγκάλιασε και με στήριξε αλλά και με προκάλεσε να ξεπεράσω πολλές φορές τον εαυτό μου. Γι αυτό και συνεχίζω αυτό το ταξίδι με τους παλιούς μου φίλους και συνεργάτες, απευθύνω όμως, χωρίς διακρίσεις και κομματικά στεγανά, ανοιχτή πρόσκληση στον οποιοδήποτε έχει όραμα γιαυτόν το τόπο αλλά κι διάθεση για δουλειά να συτρατευθεί μαζί μου σ αυτό το δύσκολο μα άκρως συναρπαστικό εγχείρημα.

 

Τίποτα όμως απ όλα αυτά δε θα γινόταν, αν δεν υπήρχε η δική σας αγάπη κι συμπαράσταση για να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η αυτοδιοίκηση και σας ευχαριστώ από καρδιάς γι αυτό. Νιώθω ότι δεν είμαι μόνος. Μαζί θα συνεχίσουμε το ταξίδι τούτο με απόλυτο στόχο κι προορισμό την ανάδειξη κι ανάπτυξη του τόπου μας, προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών.

Καλό Αγώνα σε όλους μας" 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα