Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Μανώλης Καρράς ξανά υποψήφιος στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Ο νυν δήμαρχος Ν.Προποντίδας, Μανώλης Καρράς ανακοίνωσε και επίσημα την πρόθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος στο Δήμο Ν. Προποντίδας με το συνδυασμό Νέα Προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος». 

Ο κ. Καρράς θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών του με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και με ανανεωμένο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, αποτελούμενο, όπως λέει ο ίδιος, από ικανά και τίμια πρόσωπα απ’ όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους, απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες, σας καλώ να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή.

 

 

Η ανακοίνωση:

 

"Όπως γνωρίζετε, διανύουμε μία χρονική περίοδο, κατά την οποία ολοκληρώνεται η τρέχουσα δημοτική θητεία. Βρισκόμαστε σχεδόν τρεις μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

 

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού λοιπόν, απέναντι στο Δήμο και στους Δημότες της Νέας Προποντίδας, απέναντι σε όσα έγιναν σ’ αυτή τη δημοτική περίοδο, αλλά και σε όσα πρόκειται να γίνουν για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου και των δημοτών, έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την εκ νέου υποψηφιότητα του συνδυασμού μας «Νέα Προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος» στις επερχόμενες εκλογές και την πρόθεση μου να είμαι ξανά υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου.

 

Υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ μέχρι και σήμερα με σθένος, τιμιότητα και με πολιτικό πολιτισμό, με όλες μου τις δυνάμεις την τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκή ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στους συνδημότες μας. Είναι γνωστή πιστεύω πλέον η διαδρομή μου οι αγώνες και η συνεισφορά μου στην τοπική κοινωνία από πολύ νέος, καθώς οι συμπολίτες μου, με εμπιστεύτηκαν εκλέγοντας με ως δημοτικό σύμβουλο από το 1999 έως και το 2014. 

 

Στη μακρόχρονη διαδρομή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση προσέφερα με όλες μου τις δυνάμεις σε ότι μου ζητήθηκε κι απ’ όποιο τομέα κι αν ασχολήθηκα. Πρώτα ως απλός δημοτικός σύμβουλος στο νεοσυσταθέντα Καποδιστριακό Δήμο την περίοδο 1999-2002, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης την περίοδο 2003-2006, ως Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας, την περίοδο 2007-2010 και τέλος ως Αντιδήμαρχος στον Καλλικρατικό Δήμο από την περίοδο 2011 έως και το 2014.

 

Αυτή η πορεία μου λοιπόν ήταν και ο λόγος που φίλοι, συνεργάτες, δημοτικοί σύμβουλοι, σύλλογοι και άλλοι φορείς, με προέτρεψαν να θέσω υποψηφιότητα το 2014 και τελικά να εκλεγώ ως Δήμαρχος του Δήμου Νέας Προποντίδας.

 

Στα πέντε αυτά χρόνια που πέρασαν υλοποιήθηκαν πολλά και σημαντικά έργα οδοποιίας, ηλεκτροφωτισμού, αποχετευτικά, ύδρευσης, παιδείας, κοινωνικής μέριμνας και πολιτισμού, καθώς και πολλά άλλα τα οποία περιέχονταν στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, κι οδήγησαν βέβαια στη ριζική αλλαγή της εικόνας του Δήμου μας. 

 

Φυσικά, η σημερινή ανακοίνωση δεν έχει χαρακτήρα απολογισμού του έργου μας. Ο απολογισμός των δράσεων και των έργων ολόκληρης της δημοτικής θητείας θα πραγματοποιηθεί με τρόπο αναλυτικό, καθ’ όλη την επόμενη περίοδο, ώστε κάθε δημότης, κάθε πολίτης ν’ αντιληφθεί το μέγεθος του έργου που πραγματοποιήθηκε και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν. 

 

Η συνεχιζόμενη αναπτυξιακή λοιπόν πορεία προς τα εμπρός του Δήμου μας που έχει ξεκινήσει από την επόμενη μέρα της εκλογής μου το 2014, αποτελούν το διακύβευμα των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι συνεργάτες μου κι εγώ εργαστήκαμε σκληρά για να γίνει η Νέα Προποντίδα ένας Σύγχρονος Δήμος.

 

Εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς τους Δημότες που σταθήκατε αρωγοί σ’ αυτή μας την προσπάθεια και βοηθήσατε με την στήριξη και την υπομονή σας όπου και όταν χρειάστηκε, για την πραγματοποίηση αυτού του έργου.

 

Βέβαια, υπάρχουν ακόμη πολλά να γίνουν. Υπάρχουν έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, κι άλλα που οραματιζόμαστε για το μέλλον, προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί με συναινετικές πρακτικές τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ένα Δήμο πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, που θέτει πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του, το συμφέρον όλων των δημοτών, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και της καθημερινότητάς τους.

 

Με ρεαλιστικό σχέδιο λοιπόν, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και με ανανεωμένο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, αποτελούμενο από ικανά και τίμια πρόσωπα απ’ όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους, απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες, σας καλώ να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή.

 

Μπορούμε να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα για την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης του Δήμου μας, του Δήμου που όλοι αγαπάμε και μας αξίζει.

 

Μ’ αυτές τις σκέψεις, αλλά και με τη δέσμευση για σκληρή και αποτελεσματική δουλειά, αποφάσισα να ζητήσω την ανανέωση της εντολής και της στήριξης σας για τη διοίκηση του Δήμου Νέας Προποντίδας, του Δήμου που μεγαλώσαμε εμείς, μεγαλώνουν τώρα τα παιδιά μας και τον οραματιζόμαστε ως τον πρώτο και καλύτερο Δήμο στη Χαλκιδική κι από τους πρώτους της Χώρας μας.

Καλό πολιτισμένο, εποικοδομητικό προεκλογικό αγώνα σε όλους."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα