Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έρχονται κινητοποιήσεις αγροτών - Την Πέμπτη αποφασίζουν οι Χαλκιδικιώτες

Στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης το περασμένο Σάββατο δόθηκε ουσιαστικά το σύνθημα για νέες κινητοποιήσεις των αγροτών, οι οποίοι προσανατολίζονται σε ένα ενιαίο μέτωπο στην Κεντρική Μακεδονία.

 

Στη συνάντηση του Τριλόφου συμμετείχαν και Χαλκιδικιώτες αγρότες αλλά και από  τα Γιαννιτσά, τα Μάλγαρα, το Δερβένι, την Αλεξάνδρεια, το Αιγίνιο και αλλού. Στις κινητοποιήσεις θέλουν να εντάξουν και του αγρότες των Σερρών, οι οποίοι κάθε φορά στήνουν δυναμικά μπλόκα στον Προμαχώνα και στα Κερδύλλια. 

 

Οι αγρότες όρισαν συντονιστική επιτροπή, η οποία ξεκινάει επαφές και ενημερωτικές συναντήσεις σε όλους τους νομούς αυτή την εβδομάδα.

 

Έτσι, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα στο κλειστό θέατρο Ν.Μουδανιών θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και ενημέρωση με πρωτοβουλία αγροτών που βρίσκονταν στην συνάντηση του Τριλόφου. Στη συνάντηση αυτή θα αποφασιστεί αν θα συμμετέχουν και οι αγρότες της Χαλκιδικής στις κινητοποιήσεις.

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα