Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στο κόκκινο η αγωνία για την 15χρονη Λάουρα - Αγνοείται για δεύτερο 24ωρο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 15χρονης μαθήτριας που αγνοείται στη Ν.Καλλικράτεια για δεύτερο 24ωρο.

 

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί εντοπίστηκε το τελευταίο σήμα του κινητού της κοπέλας. Παράλληλα οι αστυνομικές έρευνες κινούνται ιδιαίτερα στο φιλικό περιβάλλον της 15χρονης.

 

Το νεαρό κορίτσι έφυγε την Δευτέρα το πρωί από το σπίτι της για να πάει στο σχολείο, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σχολικό περιβάλλον. Οι γονείς άρχισαν να την ψάχουν αφόρου σχόλασε το σχολείο, όταν είδαν ότι η ώρα περνούσε και η 15χρονη δεν εμφανιζόταν.

 

Η εξαφάνιση της 15χρονης δηλώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από τους γονείς της. Από την ώρα εκείνη, διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα ακόμα.

 

 Πρόκειται για ένα κορίτσι, που γεννήθηκε το 2002 και η καταγωγή της είναι από την Αλβανία. Όπως αναφέρει το «Χαμόγλεο του Παιδιού» η 15χρονη, ονομάζεται Λάουρα, έχει ύψος 1,62 μ., ζυγίζει 45 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν παντελόνι, λευκή μακριμάνικη μπλούζα, πράσινο μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα