Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής συναντήθηκαν με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πελεγρίνη

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής αποτελούμενο από την βουλευτή Κατερίνα Ιγγλέζη, τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Γιώργο Ζουμπά και τον συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Στέλιο Παπαματθαίου, συναντήθηκε σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου, στον Πολύγυρο, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Θεοδόσης Πελεγρίνης σε μια ολιγόωρη επίσκεψή του στη Χαλκιδική.

 

Κατά την συζήτηση που αναπτύχθηκε, του επισημάνθηκαν ιεραρχημένα τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής όσο και όλους τους Χαλκιδικιώτες, με κορυφαίο το ζήτημα της καταστροφικής εξορυκτικής δραστηριότητας στις Σκουριές, την στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού και των υποδομών της, την ανάδειξη και αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων και της πολιτισμικής κληρονομιάς της Χαλκιδικής, την ενίσχυση των υποδομών υγείας και του οδικού δικτύου της.

Από την μεριά του ο κος Πελεγρίνης εξέφρασε την βούλησή του να προωθήσει τα παραπάνω ζητήματα τόσο στην ομάδα των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα