Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πρωταθλήτριες στη διάσωση δύο μαθήτριες του ΓΕΛ Κασσανδρείας

Οι μαθήτριες του ΓΕΛ Κασσανδρείας Αθηνά και Ελένη ήταν οι πρωταθλήτριες στο Kids Save Lives Championship 2019, τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό μαθητών στην ΚΑΡΠΑ!

 

Η Αθηνά και η Ελένη σε 4 συνεχόμενες φάσεις του διαγωνισμού προκρίθηκαν με ποσοστό επιτυχίας στις δεξιότητες 99%, κατακτώντας τελικά την πρώτη θέση ανάμεσα σε 16 Λύκεια της χώρας.

Η νικήτρια ομάδα κατάφερε να κερδίσει έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή για το σχολείο, ευγενική χορηγία της εταιρείας Μάντζαρης Α.Ε.

 

Το Kids Save Lives Championship αποτελεί ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό διαγωνισμό, στον οποίο μαθητές σχολείων που εκπαιδεύτηκαν στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εκπαίδευσης Μαθητών Σχολικής Ηλικίας στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση Kids Save Lives αγωνίστηκαν σε δεξιότητες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης με τη βοήθεια ειδικών προπλασμάτων και υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων εκπαιδευτών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα