Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου επισκέφθηκε τη Χαλκιδική

Περιοδεία στην Χαλκιδική πραγματοποίησε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, συνοδευόμενη από τη βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη και την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα.

Αρχικά η υφυπουργός είχε συνάντηση στο Δημαρχείο Αριστοτέλη και συζήτηση με το δήμαρχο, Γιώργο Ζουμπά. Ακολούθησε σύσκεψη στο δημοτικό λιμενικό ταμείο του Δήμου Αριστοτέλη και επίσκεψη στα λιμάνια Ιερισσού, Ουρανούπολης και Τρυπητής.

Επίσης συναντήθηκε με τα μέλη του αλιευτικού συλλόγου Ιερισσού όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους αλιείς της περιοχής και συμφωνήθηκαν κοινά αποδεκτές λύσεις. Την Μ. Πεμπτη την κ. Τελιγιορίδου συνόδευσε και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Αγγελόπουλος. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον μελισσοκομικό συνεταιρισμό "Σίθων" στη Νικήτη και αργότερα συνάντηση με κτηνοτρόφους στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο και συνάντηση με τα μέλη του αγροτικού συνεταιρισμού Γαλάτιστας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα