Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Αθανάσιου Αβέρη στον Πολύγυρο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μήνυμα νίκης έστειλε από τον Πολύγυρο σε ένα γεμάτο Τουριστικό Περίπτερο ο υποψήφιος δήμαρχος Πολυγυρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο», Αθανασιος Αβερης.

Την συγκέντρωση χαιρέτισε ο πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Θωμάς Καπλάνης.

«Σήμερα γυρνάμε σελίδα! Σήμερα βάζουμε τα θεμέλια για το δήμο που μας αξίζει! Σήμερα ξεκινάμε από την αρχή! Γιατί ο δήμος μας αξίζει καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβέρης.Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξαρτητο Ψηφοδέλτιο» αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του -ενός προγράμματος, όπως είπε, ρεαλιστικού, προσαρμοσμένου στις απαιτήσεις της εποχής μας με προτεραιότητα στον άνθρωπο, τον πολίτη, την οικογένεια και τους νέους, με τεκμηριωμένες θέσεις και εφικτές προτάσεις -και δεσμεύτηκε για την υλοποίησή του. «Δεν υποσχόμαστε το ακατόρθωτο. Υποσχόμαστε όμως ότι θα παλέψουμε για ένα δήμο που θα προσφέρει ποιότητα ζωής σε όλους. Με ξεκάθαρες λύσεις για την καθημερινότητα του δημότη», τόνισε ο κ. Αβέρης.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα