Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ο Αστέριος Ζωγράφος δήμαρχος Πολυγύρου από την πρώτη Κυριακή

Ο Αστέριος Ζωγράφος είναι από τους υποψηφίους δημάρχους της Χαλκιδικής που "καθάρισε" από την πρώτη Κυριακή το παιχνίδι και εκλέγεται δήμαρχος Πολυγύρου με ποσοστό που κυμαίνεται πάνω από 60%. 

Ο Αστέριος Ζωγράφος φαίνεται ότι κρατά το ποσοστό του από τις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 που έφτασε τότε στο 66.43%.

Ο κ. Ζωγράφος δέχτηκε τα συγχαρητήρια των συνεργατών του και του κόσμου στο γραφείο του, στο δημαρχείο Πολυγύρου.

 

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου έγινε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα