Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ν. Προποντίδα: Μετεκλογικά μηνύματα των Μανώλη Καρρά και Δημήτρη Τσούφη

Οι μονομάχοι της δεύτερης Κυριακής στο Δήμο Ν. Προποντίδας είναι όπως φαίνεται πανέτοιμοι με τα επιτελεία τους να διεκδικήσουν το Δήμο.

Ο Μανώλης Καρράς σε μήνυμά του αναφέρει:

 

«Αγαπητές συνδημότες και συνδημότισσες

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ήταν πραγματικά συγκινητικό το γεγονός της ευρείας νίκης που δώσατε στον Συνδυασμό μας «Νέα Προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος Μανώλης Καρράς», η οποία ξεπερνά τους 1.200 ψήφους και ποσοστό 49,82%, που οριακά για λίγους μόνο ψήφους δεν μας δίνει την αυτοδυναμία από τη πρώτη Κυριακή.

Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι σας λάβατε το μήνυμά μας και επιβραβεύσατε το έργο μας, την προσπάθεια που έγινε σε όλους τους τομείς τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς επίσης εκτιμήσατε και τα πρόσωπα των υποψηφίων συμβουλών του συνδυασμού μας.

Έμεινε μόνο μία εβδομάδα μέχρι την Κυριακή 2/6 - των επαναληπτικών εκλογών - και σας καλώ όλες και όλους να στηρίξετε εκ νέου την παράταξή μας, προκειμένου να κερδίσουμε το στοίχημα για ένα Σύγχρονο Δήμο! Όλοι μαζί λοιπόν εσείς και εμείς συνεχίζουμε με εντιμότητα, με ήθος και πολιτικό πολιτισμό για την τελική νίκη!».

 

Ο Δημήτρης Τσούφης σε σημερινό του μήνυμα αναφέρει τα εξής:

"Σας ευχαριστώ απο καρδιάς για τη στήριξη σας!

Το 50,22% των δημοτών αποδοκίμασε τη σημερινή διοίκηση και το δήμαρχο!

Με την αποχή σε πολύ υψηλό επίπεδο..

Ο συνδυασμός μας έλαβε 15 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, 16 η σημερινή διοίκηση, 1 ο συνδυασμός Άλλη Λύση και 1 ο συνδυασμός Λαική Συσπείρωση!

Την ερχόμενη Κυριακή η Νέα Προποντίδα αλλάζει σελίδα!

Πάμε κόντρα στα συστήματα και τους μηχανισμούς!

Όλοι Μαζί Ενωμένοι!

Όλοι Μαζί για τα νέα παιδιά!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα