Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το μήνυμα του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αριστοτέλη, Στέλιου Βαλιάνου

Ο Στέλιος Βαλιάνος έκανε την ανατροπή στο Δήμο Αριστοτέλη και κατάφερε να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή δήμαρχος με ποσοστό 54,88%. 

Σε μήνυμά του αναφέρει:

 

«Οι πολίτες έδωσαν εμφατικά την εντολή τους με την ψήφο τους!

Στον Δήμο Αριστοτέλη ξημερώνει εποχή "Ομοφωνίας", Ενότητας και Δημιουργίας!

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συμπατριώτες μου που μας έδωσαν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους. Από αύριο ξεκινάμε δουλειά για να τους Δικαιώσουμε!

Απευθύνομαι όμως και στους συμπολίτες μου που ψήφισαν άλλους συνδυασμούς!

Επαναλαμβάνω ότι σέβομαι τη δημοκρατική τους επιλογή. Τους υπόσχομαι ότι από αύριο θα είμαστε όλοι ένα! Δεσμεύομαι να είμαι ο Αριστοτελίτης Δήμαρχος, που θα υπηρετεί εξίσου όλες τις κοινότητες, όλους τους συμπατριώτες του, χωρίς διακρίσεις! Θέλω όλοι να συγκρατήσουν αυτό το μήνυμα της 26ης Μαΐου 2019: Νίκησε ο τόπος που μας ενώνει!

Ευχαριστώ τον ανθυποψήφιο μου, Αργύρη Τσακνή, για τις ευχές του και τη διαβεβαίωσή του, πως θα είναι κοντά μας σε ό,τι χρειαστούμε. 

Διαφωνήσαμε και εξακολουθούμε να διαφωνούμε σε πολλές προσεγγίσεις, αλλά αυτό δεν αναιρεί ούτε τον δικό μου σεβασμό στην εμπειρία του αντιπάλου, ούτε τη διάθεση πολιτισμένης συνύπαρξης στο Δημοτικό Συμβούλιο και συνεργασίας για το καλό του τόπου.

Η ίδια διάθεση είναι η αφετηρία μου έναντι όλων των παρατάξεων που θα εκπροσωπηθούν από τον Σεπτέμβριο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο μεγάλο ή μικρό τμήμα της τοπικής κοινωνίας εκπροσωπούν.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τους υποψηφίους Συμβούλους της "Ομοφωνίας", Δημοτικούς και Τοπικούς, που προσέφεραν με ανιδιοτέλεια τον εαυτό τους στην υπηρεσία του μέλλοντος του Δήμου Αριστοτέλη. Κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα εντατική προσπάθεια για το ομαδικό αποτέλεσμα, συχνά εις βάρος της προσωπικής τους εκλογικής επίδοσης. 

Συγχαίρω όσους εκλέγονται, όπως συγχαίρω, όλους τους υποψηφίους, όλων των συνδυασμών, που επιτυγχάνουν την εκλογή τους στο Δημοτικό και στα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων το Δήμου μας. Τους διαβεβαιώνω, ότι θα επιδιώξω την αποτελεσματικότερη δυνατή συνεργασία μας.

Όσους υποψηφίους με την "Ομοφωνία" δεν εκλεγούν, τους διαβεβαιώνω πως παραμένουμε ομάδα. Για όποιον επιθυμεί να προσφέρει, πάντα υπάρχει χώρος και αντικείμενο.

Και τώρα δουλειά! Το διάστημα που μεσολαβεί ως την ανάληψη των καθηκόντων μας, δεν θα είναι μόνο διάστημα ξεκούρασης και ανασύνταξης δυνάμεων, αλλά και διάστημα παραγωγικής προετοιμασίας, όσων σχεδιάζουμε να δρομολογήσουμε από το Σεπτέμβριο.

Ενωμένοι, μπορούμε περισσότερα».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα