Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το μήνυμα του δημάρχου Πολυγύρου Αστέριου Ζωγράφου

 Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος συνεχίζει και την επόμενη τετραετία στο Δήμο Πολυγύρου, καθώς οι συμπολίτες του τον εξέλεξαν με πολύ μεγάλο ποσοστό, 62,31%. 

Ο κ. Ζωγράφος σε μήνυμά του αναφέρει: 

 

"Φίλες και φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά και ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, για την εκ νέου εντολή για τη διοίκηση του Δήμου Πολυγύρου, για την ξεκάθαρη νίκη.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αποφάσισα να διατηρήσω πολιτικό πολιτισμό και ήθος, εντιμότητα και ευγένεια. Έτσι έχω μάθει εγώ. Να αγωνίζομαι έντιμα, καθαρά και με θάρρος.

Επιλέξατε λοιπόν τα έργα απέναντι στα λόγια. Το ρεαλιστικό και εφικτό απέναντι στην ιδεοληψία. Συνεχίζουμε λοιπόν μαζί το ταξίδι τούτο, με απόλυτο στόχο και προορισμό την ανάδειξη και την ανάπτυξη του τόπου μας, προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών. 

Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και σε όσους πολίτες δε με ψήφισαν και να τους διαβεβαιώσω, ότι σέβομαι το δημοκρατικό τους δικαίωμα και ότι θα είμαι ο Δήμαρχος όλων των πολιτών χωρίς εξαιρέσεις και στεγανά.

Τέλος ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους συνεργάτες μου που μαζί δώσαμε αυτόν τον αγώνα. Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω σε όσους υποψηφίους δεν έχουν εκλεγεί ότι στον «Ισχυρό Δήμο», υπάρχει χώρος και πεδίο ανάπτυξης για όποιον έχει όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά στον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και πάλι".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα