Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Ο Β. Κυρίτσης: "Οι δημότες θα επιλέξουν τον/την πιο άξιο/α και ικανό/ή"

Ο απερχόμενος δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο Δήμο Κασσάνδρας αποφάσισε να μην στηρίξει κανέναν εκ των δύο συνδυασμών που θα βρεθούν αντιμέτωποι στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής.

Σε μήνυμά του, ευχαριστεί όσους τον στήριξαν και δηλώνει βέβαιος ότι οι δημότες θα επιλέξουν τον/την πιο άξιο/α και ικανό/ή υποψήφιο, αφήνοντας προφανώς τα μέλη του συνδυασμού του να κινηθούν υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, ανάμεσα δηλαδή στην Αναστασία Χαλκιά και στον Κώστα Παπαγιάννη. 

 

Ο κ. Κυρίτσης αναφέρει:

"Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους δημότες Κασσάνδρας που με την ψήφο τους μας στήριξαν στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Επίσης ευχαριστώ και όλους εκείνους που εκτίμησαν το έργο της θητείας μας αλλά για διάφορους λόγους επέλεξαν άλλα πρόσωπα για την διοίκηση του δήμου.

Η παράταξη ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ από την 1η Σεπτεμβρίου θα συνεχίσει να έχει ως γνώμονα το συμφέρον της Κασσάνδρας, προσφέροντας με τον πλέον εποικοδομητικό τρόπο στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος είμαι βέβαιος ότι την προσεχή Κυριακή στο δεύτερο γύρο των εκλογών οι δημότες με την ψήφο τους θα επιλέξουν τον/την πιο άξιο/α και ικανό/ή υποψήφιο για την θέση του Δημάρχου Κασσάνδρας".

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα